Punkt.

publicerades 2010-04-22 klockan 16:12:05

Visste ni att Fahlander (Örebros "stolthet") fått en skarp tillsägelse angående hans falska anklagelser gentemot TAIF. Nästa gång han yttrar några som helst lögner om TAIF polisanmäls han omedelbart. UNDERBART!! Nu visar vi vart skåpet ska stå.

Kanske borde andra likasinnande från samma stad få samma tillsägelse? Tål att tänkas på!


stolthet HJÄRTA tradition

publicerades 2010-04-21 klockan 22:20:47

Och så finns det hockeyspelare som inte är giriga utan väljer lag med hjärtat.
Trots bättre bud från Lakers väljer Robin att skriva på 2 år för TAIF.







Here we go again!

publicerades 2010-04-15 klockan 15:51:33

Det var bara en tidsfråga. Kan ingen bara ge honom lite uppmärksamhet? Snälla? Någon frivillig? Nej, anade väl det. Men ärligt talat, blev han tappad som barn? Eller vad är det frågan om? Är kanske alla örebroare likadana? Jag känner ju faktiskt bara till honom och en annan örebroare och dom är faktiskt lika tappade båda två.

Inga bra odds för örebroare alltså. Lyckligtvis är man från Tingsryd.


Jag har en annan.

publicerades 2010-04-13 klockan 19:51:47

Sorry peeps, men jag har varit otrogen sedan en tid tillbaka. Som ni märkt så har alla inlägg kommit mer och mer sporadiskt, känslan saknas i vissa av dem, medans den definitivt finns där i andra. Man kan säga att känslorna svalnat en smula. Vi har nog egentligen tröttnat på varann, jag och bloggen.

Men eftersom jag fortfarande känner starkt för er läsare så tänker jag inte ge upp er så lätt. Nej nej, ni är faktiskt (tro det eller ej) en nätt skara som stannat kvar, trots den torra uppdateringen. Det värmer! TACK!


Så trots att jag och den här bloggen bryter upp här och nu, tänker jag inte bryta med er. Jag har ju en annan, som ni mer än gärna får ta del av. Men eftersom det finns vissa snorungar här ute som jag absolut inte vill ha bland mina läsare, är min andra lite hemlig. Inte jättehemlig. Men ändå liiite hemlig.

För er som är intresserade av adressen så är det bara att lämna en kommentar och fylla i er e-post (kommer ej synas i kommentar-fältet) så mailar jag över adressen bums!



LITE NYARE
LITE MER JAG
LITE MINDRE HOCKEY
(även fast hockey är en stor del av mig)


ALLSVENSKAN!!!!!!!!!!

publicerades 2010-04-11 klockan 19:27:13

Till alla er (eller snarare DU) som sa att "smurfarna" från Tingsryd aldrig kommer till Allsvenskan, HAHAHA IN YOUR FACE SNORUNGE!!! Nu är vi i ALLSVENSKAN!!!!!!!!

Nu ska vi spöa skiten ur äckliga Fahlander och hela jävla Örebro!!!


Denna känslan är lätt den bästa på länge!!


TIGRARNA ÄR DOM BÄSTA
HEJA HEJA HEJA TINGSRYD!!!!



STOLTHET HJÄRTA TRADITION




OLÉ OLÉ OLÉ OLÉ OLÉ OLÉ O LA


April April

publicerades 2010-04-01 klockan 08:46:59

Jag har hittat Smålandspostens aprilskämt!!!
Läs själva nedan..




RSS 2.0