Gladast!!

publicerades 2010-03-30 klockan 21:36:34

Ett år senare och allt är som det ska igen! :D



Välkommen hem!

publicerades 2010-03-29 klockan 22:24:25
Nu när det gått och blivit officiellt så kan ju även jag avslöja det :)


Basssiiiiii is back!! :D





Stackars lille Fredrik...

publicerades 2010-03-28 klockan 19:08:25
Det roligaste som finns är när det går dåligt för Växjö Lakers. Nu har de spelat 4 matcher i kvalserien till Elitserien och endast tagit en ynka poäng. SMP tar ut svängarna och publicerar en tydligen negativ artikel angående Lakers dåliga form, varpå kommentarerna rasar in. Den ena efter den andra berättar om sin irritation över att Lakers alltid är sämst när det gäller (som om vi inte visste det sen tidigare?). Anyways, detta är inte det roliga. Utan det roliga är att när det går dåligt för Lakers och deras supporters saknar svar på tal säger dom "Men Troja och TAIF har aldrig ens varit i närheten" som ett rikspucko vid namn Fredrik skrev.

Om inte jag minns helt fel så kvalade TAIF till Elitserien år 2001. Detta verkar Fredrik glömt bort. Anyways, det går bra för TAIF nu, man ligger över strecket i kvalserien till Allsvenskan och framtiden ser lovande ut. Detta stör säkert Fredrik, som inte tål när det går dåligt för hans eget lag. Som istället för att erkänna att hans egna lag kanske inte lever upp till sina förväntningar, klagar på de andra länslagen som det faktiskt går bra för (med bra för Troja menar jag att de slapp kvala för att håla sig kvar, bra för TAIF har ni nog redan förstått).

Men det roliga i kråksången är ju VAD HAR TROJA & TAIF MED LAKERS DÅLIGA FORM ATT GÖRA?

Skämmes Fredrik SKÄMMES! Håll dig till ämnet nästa gång du kommenterar en artikel!

Tack för mig, hej!

En törn för självförtroendet

publicerades 2010-03-17 klockan 11:56:59
Lånade precis Maggies våg och det kändes inte helt okej när den visade 107,7 kg. Testade en gång till för säkerhets skull, då började hela displayen blinka "ERROR".

Ehh okej?! Är det dags att bli orolig nu eller?

STOLTHET, HJÄRTA, TRADITION

publicerades 2010-03-17 klockan 11:50:19

Total glädje.






Självklart ska Banka vinnar-blogga :)


Mirakel sker.

publicerades 2010-03-17 klockan 00:50:47

Att vända ett 0-3 underläge till 4-3 i en tredje period på ynka 10 min är så jävla starkt jobbat. Finner inga ord. Dessvärre kvitterade min vän Bassssiiii till Vita Hästen, vilket tog matchen till förlängning. Väl där slår Hasse in 5-4 till TAIF och VI ÄR I KVALSERIEN!!!

Förresten, min fina vän Basssssiiiii skrev precis till mig, han undrade om det är fest i byn haha.. Lite lagom besviken, stackarn... men jag sa åt honom att glädjas åt sin egen instats i alla fall.. han gjorde ju hattrick för tusan till Hästen!



Se och njut..


Love games

publicerades 2010-03-09 klockan 16:36:27
I wanna kiss you
But if I do then I might miss you babe
It's complicated and stupid

Got my ass squeezed my sexy cupid
Guess he wants to play,
Wants to play
A love game
A love game

Hold me and love me
Just want touch you for a minute
Maybe three seconds is enough for my heart to quit it.

Let's have some fun,
This beat is sick
I wanna take a ride on your disco stick
Don't think too much just bust that kick
I wanna take a ride on your disco stick

Vi är inte sånna som i slutet får varann

publicerades 2010-03-08 klockan 22:10:02

Det som hände igår tillhör det förflutna idag. Bara att glömma och gå vidare.
Hur ont det än gör idag, så ångrar jag aldrig det som en gång fick mig att le.


"Du är allt jag nånsin önskat
du är allt jag nånsin drömt om..."


De har gått på myten om sig själva

publicerades 2010-03-06 klockan 00:25:17

För ett tag sedan pratade jag med en kille (själv hockeyspelare) om tjejer som är ihop med killar bara för att killarna spelar hockey (av den enkla anledningen att vi båda vet om en sådan). Både han och jag kom fram till att detta är oerhört patetiskt, men att det är ett faktum. På samma sätt som det finns tjejer som hänger efter fotbollsspelare, rockstjärnor, politiker (okej tveksamt..) och kändisar i övrigt.

Därför vill jag påpeka att, absolut, det finns några, kanske till och med många tjejer som är ihop med en kille enbart för att han är hockeyspelare. Absolut. MEN, långt ifrån alla. Däremot vill jag också tillägga att det finns ÄNNU FLER hockeyspelare som själva TROR att de är speciella JUST FÖR att de spelar hockey. Tänker inte nämna några namn här, för jag är inte ute efter att bitch-slapa någon. Men så är fallet. Jag skulle faktiskt vilja påstå att det finns fler hockeyspelare som tror att de är speciella, just för att de spelar hockey, än det finns tjejer som är tillsammans med dem av samma anledning.

Med andra ord har de gått på myten om sig själva. Och då undrar jag, vilket är mest tragiskt?


Anyways..

Innan detta inlägget är slut vill jag också passa på att nämna, att det faktiskt är fullt tillåtet att kalla hockeyspelares värmning matchdagens morgon för UPPvärmning, trots att en sådan förekommer ett par gånger till, timmen & halvtimmen, innan matchstart. Finner det så otroligt löjligt att man enbart kallar det för värmning och ibland även isvärmning. Baahh, säg UPPvärmning (som det heter i alla andra sporter) så förstår vi vanliga döda också vad ni menar.

Tack för mig, hej!


RSS 2.0